About

Welkom bij Studio 156, een hip & trendy kapsalon in Hasselt. Het Studio 156 Team vertelt graag meer over het concept dat kwaliteit en beleving met stip op nummer één zet. 

Een kapsalon met een missie…

Studio 156 wil zoveel meer betekenen dan het klassiek kleuren, knippen en brushen van een snit. Wij laten iedereen, dames en heren, proeven van een totaalbeleving overgoten met een wow-gevoel. Onze klanten zetten de beste klantenreviews op onze website en sociale media.

Een kapsalon met expertise…

Onze kappercoaches worden voortdurend opgeleid om hun creativiteit te stimuleren en expertise te maximaliseren. Ze brengen de nieuwste trends naar het salon en weten perfect hoe ze de juiste kleur- en snittechnieken kunnen vertalen naar jouw gelaatsvorm, huidtint en kleurtype. Hairdresser coaches die zorgen voor een volledige re-styling, professioneel kleuradvies of een haarverzorging in onze care bar? 

Wij omcirkelen heel graag een datum in onze agenda! 


Een kapsalon met een visie…

Het paradepaardje van Studio 156? Wij hebben onvoorwaardelijke aandacht voor de juiste verzorging van je haar. Net daarom bouwen we aan een waardevol partnership met I.C.O.N., een sterk merk met natuurlijke en zuivere haarproducten en kleuren. Deskundige kappershanden kiezen uitsluitend voor topproducten met een erkend eco label. Omdat wij actief werken aan de gezondheid van uw hoofdhuid en haar worden we bekroond tot I.C.O.N. Studio, een salon met een ecokwaliteitslabel.   

Wil je graag meer informatie? 

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x