De wonderen van Moringa, Amber en Agran bij het verzorgen van de haren.

Wist jij dat de geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën ook uitstekend geschikt zijn om je haar in een optimale conditie te houden? Ervaar de voordelen van oliën in de haarverzorging en maak nu kennis met India Hair-Yurvedics. Ervaar de meest optimale wellness-behandeling die je je haar kunt geven.

India Hair-Yurvedics is een haarverzorgings behandeling dat voortkomt uit producten van duurzame bronnen en en in geen geval schadelijk zijn voor het milieu, je haren. Onze haarverzorgingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld uit enkel natuurlijke- en biologische ingrediënten en bieden een optimaal resultaat. De India Hair-Yurvedics lijn is hier een uitstekend voorbeeld van. De ayurvedische- en etherische oliën die hierin verwerkt zijn zorgen voor een optimale haarverzorging.

Haarverzorging met etherische oliën

Etherische oliën worden ook wel essentiële oliën genoemd. Deze oliën worden gewonnen uit planten door destillatie via water, stoom of door het koud persen. Etherische oliën helpen om je haar gezonder te maken. De oliën hebben hydraterende, verzachtende, ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen. Een paar druppels van deze 100% natuurzuivere oliën kunnen al wonderen verrichten. Er zijn diverse etherische oliën die je kunt gebruiken tegen droog, vet, dof en beschadigd haar. Je haar zal op een gezonde en vooral natuurlijke manier gestimuleerd worden.


Haarverzorging met ayurvedische oliën

Ayurveda is een eeuwenoude natuurlijke geneeskunde methode die ook in deze tijd nog veel wordt toegepast. De holistische gezondheidswetenschap stamt oorspronkelijk uit de aloude Vedische cultuur van India. Je kunt de term Ayurveda letterlijk vertalen: “Veda” betekent “kennis” en “ Ayur” betekent “ leven”. Ayurveda werkt met een grote diversiteit aan kruiden, mineralen, reinigende kuren en speciale warme voedende oliën. De ayurvedische oliën zijn rijk aan werkzame stoffen om je haar in optimale conditie te houden. De olie is op een traditionele wijze bereid op basis van natuurlijke ingrediënten. De oliën zorgen voor een natuurlijk evenwicht en een optimale gezondheid van het haar.

Wellness behandeling voor je haar

Ayurvedische- en etherische oliën zorgen voor een echte wellness behandeling voor je haar. Kijk maar naar de werking van stoffen als Moringa, Amber en Agran. Moringa is een waardevolle stof en komt van een zogenaamde wonderboom. Het is een vetzuur olie die de vitaliteit in het haar terugbrengt. Argan is ook wel bekend als vloeibaar goud. Dit ingrediënt zit boordevol beschermende voeding voor het haar. De heerlijke geur van Amber olie komt tot bloeit met je persoonlijke aroma.

India Hair-Yurvedics zorgt dus voor een optimale wellness behandeling voor je haar. Wil jij deze beleving zelf ervaren en je haar optimaal verzorgen?

Je bent van harte welkom in onze I.C.O.N. salon, Studio 156.

Contacteer ons gerust voor een afspraak. >>>


Studio 156

Wat doet de zomer met je haar?

In de zomerperiode zijn we uiteraard zoveel mogelijk buiten. Het is immers veel te warm om binnen te blijven en niets is natuurlijk lekkerder dan zoveel mogelijk buiten te zijn als het weer dit toelaat.

Lees meer keyboard_arrow_right

5 handige tips voor het selecteren van een geschikte salon

Ben je in een nieuwe omgeving gaan wonen of van plan om van kapsalon te wisselen? Dan zul je een grote uitdaging hebben om een geschikte kapper te vinden. Uiteraard is er keuze genoeg, maar ook veel salons die niet aan je wensen zullen voldoen. In dit artikel delen we 5 handige tips voor het selecteren van een geschikte kapsalon.

Lees meer keyboard_arrow_right

Hoe je je haar het beste kunt beschermen tegen vrije radicalen

I.C.O.N Antioxidants Regimedy is een lijn van natuurlijke producten die is samengesteld met bestanddelen die het haar een directe bescherming bieden tegen antioxidanten. Het zorgt voor directe vitaliteit en een optimale balans.

Lees meer keyboard_arrow_right

Mixology, ontdek de kunst en wetenschap van de gepersonaliseerde haarbehandeling.

Mixology is de nieuwste norm. Hierbij zal een professionele mixoloog je haar beoordelen en bekijken welke combinatie van producten écht goed voor je haar zijn. Deze persoonlijke behandeling geeft een zichtbaar resultaat.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gezond haar begint met een gezonde hoofhuid!

Heb je tegenwoordig vaak last van een “bad hair day”? Dan is de kans groot dat je haar een detox nodig heeft. Een detox kuur zuivert niet alleen je hoofdhuid maar maakt je haar ook vrij van gifstoffen zoals restjes chemicaliën uit haarverzorgingsproducten en schadelijke stoffen uit de omgeving.

Lees meer keyboard_arrow_right

Tips om droog haar te voorkomen in de zomer

Lees meer keyboard_arrow_right

4 Weetjes Voor Elk Haartype.

Studio 156 zorgt goed voor je haar met professioneel advies en een overgetelijke ervaring. Onze 'hairdresser' coaches staan klaar met nuttige tips, trends en advies voor elk haartype.

Lees meer keyboard_arrow_right

Tijd Voor De Detox Van Je Haar!

De detox kuur zuivert je hoofdhuid en maakt je haar vrij van gifstoffen, zoals restjes van stylingproducten en schadelijke stoffen uit je omgeving.

Lees meer keyboard_arrow_right

Het magische 3 stappen plan tegen frizzy haar.

Een formule voor een alternatieve keratineoplossing die zowel veilig als bijzonder effectief is. Het neemt de negatieve lading van je haar weg en verzadigd het het haar met positieve moleculen die te vinden zijn in Biotin en Keraverg 18.

Lees meer keyboard_arrow_right

De genezende kracht van de natuur in je kleur.

De ECOTECH-haarkleuringen brengen licht aan het einde van de tunnel met een natuurlijk proces. Zonder ammoniak en PPD’s. Het haar kan op natuurlijke basis gekleurd worden terwijl het tot rust kan komen.

Lees meer keyboard_arrow_right

7 Tips Voor Haarverjonging

Vrije radicalen in de haarcellen kunnen ons haar beschadigen en doe verouderen. Door het gebruik van antioxidanten kan je de effecten daarvan vertragen of zelfs doen stoppen. Ze helpen zelfs bij de haarverjonging.

Lees meer keyboard_arrow_right

3 do's en 3 don'ts bij het verzorgen van het haar.

We zetten de do's en don'ts van haarverzorging voor je op een rijtje.

Lees meer keyboard_arrow_right

2 Strategiën die je helpen om gezond en glanzend haar te krijgen.

Glanzend in de zon of in de spotlights op een feestje. Veel vrouwen zijn op zoek naar die gezonde en stralende coupe. Vrouwen maar zeker ook mannen hechten veel belang aan hoe ze eruitzien en hoe ze voor de dag komen. En glanzend haar staat toch hoog op het verlanglijstje.

Lees meer keyboard_arrow_right

Tips Voor Frizzy Haar

Je hoeft beslist niet te wanhopen als je frizzy haar hebt. Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om je haar en kapsel een aantrekkelijke natuurlijke uitstraling en een prachtig volume mee te geven voor een mooie totale look en op en top zelfvertrouwen.

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x