Moringa, de wonderolie in jouw haarverzorging en styling

De heilzame werking van moringa olie was al duizenden jaren geleden in véél culturen bekend en is uitvoerig gedocumenteerd. Heb jij de kracht van Moringa al eens ervaren? Als dat niet het geval is, dan wordt het zeker tijd voor een kennismaking. Moringa, is immers dé wonderolie in jouw haarverzorging en styling.

De Moringa Oleifera, dat is de volledige naam van de moringa boom. In de volksmond wordt deze boom ook wel de “mierikswortelboom” genoemd maar je zult het ongetwijfeld met ons eens zijn dat de naam “wonderboom” of “de boom des levens” veel beter past bij dit kostbare geschenk van de aarde.

Wat is moringa?

De moringa boom komt oorspronkelijk uit India en groeit hier aan de voet van de Himalaya. Tegenwoordig is deze boom ook te vinden in delen van Afrika, Europa en Azië. In veel gebieden wordt deze boom ook in plantages gekweekt om meer gebruik te maken van de genezende kracht van deze plant. De moringa wordt gezien als de meest bruikbare boom die er is omdat echt alle delen van de boom kunnen worden gebruikt.

De olie uit de zaden is uitstekend geschikt voor haarverzorging en styling. Dit is een zeer vitaminerijke olie met een enorme geneeskrachtige waarde. Deze etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) worden koud geperst uit de zaden. De oliën hebben hydraterende, verzachtende, ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen. Je zult begrijpen dat moringa olie dan ook al duizenden jaren lang wordt gebruikt door vele volkeren. Het is een pure- en vriendelijke olie die gebruikt kan worden voor zowel de huid als het haar. Een mooi geschenk van de natuur.

Moringa, de wonderolie in jouw haarverzorging en styling

Moringa olie bevat een hoog percentage aan oliezuur. Je kunt deze olie dan ook heel goed gebruiken voor het reinigen en verzachten van de hoofdhuid maar ook voor het voeden van je haar. De olie bevat immers een grote hoeveelheid vitamines en antioxidanten. Je kunt het dus gebruiken om droog, vet, dof of beschadigd haar op effectieve wijze te behandelen. Je haar zal op een gezonde en vooral natuurlijke manier gestimuleerd worden.

Een paar druppels van deze 100% natuurzuivere olie zullen al wonderen verrichten. De voedingsstoffen van de olie zullen tot diep in de haarwortels doordringen waardoor de kracht en gezondheid van het haar zullen verbeteren. Dit is een echte wellness behandeling voor je haar met een zichtbaar resultaat!

Moringa is dus de wonderolie in jouw haarverzorging en styling, een soort superfood voor jouw haar. Wil jij het effect van de heilzame werking van moringa olie eens zelf ervaren? Onze haircare specialisten staan voor je klaar!

Je bent van harte welkom bij Studio 156 in Hasselt voor deze exclusieve behandeling van de haren. 

Bekijk de video. 


Meer items Moringa, de wonderolie in jouw haarverzorging en styling

De strijd tussen de antioxidanten en de vrije radicalen in je haar.

Gezond haar is uitstekend in staat om zich te verweren tegen vrije radicalen, mits deze niet met zoveel waren. Je haar kan dan ook wel wat ondersteuning gebruiken. Dit doe je door invloed uit te oefenen op de hoeveelheid vrije radicalen die deze genoemde processen in je haar kunnen verstoren.

De belangrijkste oorzaken van frizzy hair (en uiteraard de bijbehorende tips)

Als je last hebt van pluizig haar, troost je dan. Je bent niet de enige. Heel veel mensen laten hun humeur verpesten door een bad hair day.

15 onmisbare tips om je krullen te verzorgen

Als je krullen hebt, prijs je dan gelukkig. Er zijn veel mensen die graag met je willen ruilen. Je zou dit misschien ook wel regelmatig willen doen. Krullen zijn uiteraard prachtig maar dit haar vraagt wel een optimale verzorging.

5 handige tips voor het stylen van korte kapsels

Naast het verzorgen is ook een goede styling van groot belang. Dit klinkt erg lastig maar je zult merken dat dit in de praktijk best mee zal vallen. Je moet even weten hoe je dit het beste kunt doen. Om je op weg te helpen delen we alvast de 5 belangrijkste tips voor het stylen van korte kapsels:

Gezond haar begint met een gezonde hoofhuid!

Heb je tegenwoordig vaak last van een “bad hair day”? Dan is de kans groot dat je haar een detox nodig heeft. Een detox kuur zuivert niet alleen je hoofdhuid maar maakt je haar ook vrij van gifstoffen zoals restjes chemicaliën uit haarverzorgingsproducten en schadelijke stoffen uit de omgeving.

Wat doet de zomer met je haar?

In de zomerperiode zijn we uiteraard zoveel mogelijk buiten. Het is immers veel te warm om binnen te blijven en niets is natuurlijk lekkerder dan zoveel mogelijk buiten te zijn als het weer dit toelaat.

5 handige tips voor het selecteren van een geschikte salon

Ben je in een nieuwe omgeving gaan wonen of van plan om van kapsalon te wisselen? Dan zul je een grote uitdaging hebben om een geschikte kapper te vinden. Uiteraard is er keuze genoeg, maar ook veel salons die niet aan je wensen zullen voldoen. In dit artikel delen we 5 handige tips voor het selecteren van een geschikte kapsalon.

Mixology, ontdek de kunst en wetenschap van de gepersonaliseerde haarbehandeling.

Mixology is de nieuwste norm. Hierbij zal een professionele mixoloog je haar beoordelen en bekijken welke combinatie van producten écht goed voor je haar zijn. Deze persoonlijke behandeling geeft een zichtbaar resultaat.

Hoe je je haar het beste kunt beschermen tegen vrije radicalen

I.C.O.N Antioxidants Regimedy is een lijn van natuurlijke producten die is samengesteld met bestanddelen die het haar een directe bescherming bieden tegen antioxidanten. Het zorgt voor directe vitaliteit en een optimale balans.

De wonderen van Moringa, Amber en Agran bij het verzorgen van de haren.

Ayurvedische- en etherische oliën zorgen voor een echte wellness behandeling voor je haar. Kijk maar naar de werking van stoffen als Moringa, Amber en Agran. Moringa is een waardevolle stof en komt van een zogenaamde wonderboom. Het is een vetzuur olie die de vitaliteit in het haar terugbrengt. Argan is ook wel bekend als vloeibaar goud. Dit ingrediënt zit boordevol beschermende voeding voor het haar. De heerlijke geur van Amber olie komt tot bloeit met je persoonlijke aroma.

Tips om droog haar te voorkomen in de zomer

3 do's en 3 don'ts bij het verzorgen van het haar.

We zetten de do's en don'ts van haarverzorging voor je op een rijtje.

4 Weetjes Voor Elk Haartype.

Studio 156 zorgt goed voor je haar met professioneel advies en een overgetelijke ervaring. Onze 'hairdresser' coaches staan klaar met nuttige tips, trends en advies voor elk haartype.

Het magische 3 stappen plan tegen frizzy haar.

Een formule voor een alternatieve keratineoplossing die zowel veilig als bijzonder effectief is. Het neemt de negatieve lading van je haar weg en verzadigd het het haar met positieve moleculen die te vinden zijn in Biotin en Keraverg 18.

De genezende kracht van de natuur in je kleur.

De ECOTECH-haarkleuringen brengen licht aan het einde van de tunnel met een natuurlijk proces. Zonder ammoniak en PPD’s. Het haar kan op natuurlijke basis gekleurd worden terwijl het tot rust kan komen.

Tijd Voor De Detox Van Je Haar!

De detox kuur zuivert je hoofdhuid en maakt je haar vrij van gifstoffen, zoals restjes van stylingproducten en schadelijke stoffen uit je omgeving.

7 Tips Voor Haarverjonging

Vrije radicalen in de haarcellen kunnen ons haar beschadigen en doe verouderen. Door het gebruik van antioxidanten kan je de effecten daarvan vertragen of zelfs doen stoppen. Ze helpen zelfs bij de haarverjonging.

2 Strategiën die je helpen om gezond en glanzend haar te krijgen.

Glanzend in de zon of in de spotlights op een feestje. Veel vrouwen zijn op zoek naar die gezonde en stralende coupe. Vrouwen maar zeker ook mannen hechten veel belang aan hoe ze eruitzien en hoe ze voor de dag komen. En glanzend haar staat toch hoog op het verlanglijstje.

Tips Voor Frizzy Haar

Je hoeft beslist niet te wanhopen als je frizzy haar hebt. Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om je haar en kapsel een aantrekkelijke natuurlijke uitstraling en een prachtig volume mee te geven voor een mooie totale look en op en top zelfvertrouwen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x