BALAYAGE

Een Balayage zonder de haarstructuur te beschadigen? Je lokken upgraden met natuurlijke haarverf? Op zoek naar een haarklaur om lang van je intense balayage met highlights te genieten?

Welkom bij Studio 156, dé place to be voor Balayage en Highlights in Hasselt. Wij tillen jouw look naar een hoger niveau.

Jezelf en je kapsel op de eerste plaats zetten? Spring binnen bij Studio 156! Ons team volgt de nieuwste haartrends op de voet. We passen met veel plezier en expertise de laatste technieken toe. Onze hairdresser coaches is namelijk gediplomeerd experten. Of je nu voor het eerst een coupe met natuurlijke haarverf laat aanmeten of al jaren vertrouwd bent met balayages en highlights, bij ons ben je in goede handen.

Een kwaliteitssalon in Hasselt? Studio 156 is ervaren in Balayage voor kort, halflang of lang haar. We werken steevast met natuurlijke haarproducten en kleuringen. 

Bij Studio 156 geniet je van volgende hair services:

  • Unieke Balayage technieken met intens en langdurig resultaat 
  • Haar voorzien van balayage met highlightsin zilverfolie
  • Celebrity hairstyle: je American Balayage dream in realiteit
  • Haarverzorgingvolgens haartype: op maat van droog, dun of vet haar
  • Highlights en Balayages op het ritme van het seizoen: diep en warm of koel en trendy
  • Zachte hair care: natuurlijke verzorging en boost van haar én hoofdhuid

Natuurlijke haarverzorging met een plus.

Balayages die tiptop matchen met je huidtint en gelaat? Je huidige kapsel opfrissen met highlights? Het kappersteam van Studio 156 trakteert je op een totaalervaring met natuurlijke haarproducten. Als I.C.O.N. salon kiezen wij resoluut voor milde producten met ecolabel zoals zachte shampoos, voedende conditioners en long lasting stylingproducten. Ecotech colors, toners en natuurlijke ontkleuring zodat je haartstructuur beschermd blijft tijdens het proces. 

Vragen? Shoot! Onze hairdresser coaches geven je met plezier tips and tricks om ook thuis dat heerlijke kappersgevoel te evenaren.

>> Maak een afspraak voor balayage en laat je soigneren.

Jouw Balayage of Highlights door professionals laten zetten? Maak kennis met Studio 156 in Hasselt.

HAARKLEURING

HAARSTYLING

MEN'S GROOMING

HAARVERZORGING

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x