VEGAN NAIL BAR

Wil je mooie, verzorgde nagels? Fleurige gelnagels in de zomer of een laagje glitter tijdens de feestdagen? Droom je van valse nagels met een ecologisch tintje?

Studio 156 is jouw vegan nail bar in Hasselt. Van een manicure tot kunstnagels: wij veilen, lakken en plakken met de puntjes op de i.

Nagelsalon met vegan touch

Mooie handen zijn jouw uithangbord. Een goede verzorging is dus geen overbodige luxe! Daarom integreerde Studio 156 een stijlvolle nagelstudio in het kapsalon, waar we je handen uitvoerig in de watten leggen. Een ontspannende manicure, polygel nagels laten zetten, mooie gelnagels, ... Wij zorgen ervoor dat je nagels gezien mogen worden. Wil je thuis aan de slag gaan met vegan nagellak of -producten? Wij staan paraat om je te adviseren en inspireren!

Waarvoor kan je langskomen in de nagelstudio van Studio 156?

  • Manicure met vegan producten

  • Nagels lakken met gellak

  • Polygel nagels zetten: witte polygel nagels, rode polygel nagels, polygel nagels met glitter, ...

  • Gelnagels zetten: rode gelnagels, roze gelnagels, zwarte gelnagels, naturel gelnagels, ...

  • Aankopen van vegan nagellak en nagelproducten

  • Advies voor een goede nagelverzorging

Voluit voor vegan nagelproducten  

Ons nagelsalon maakt het verschil met haar ecologische aanpak. Ons innovatieve nagelconcept komt overgewaaid uit Parijs en laat jouw handen stralen. Dat gebeurt met veel aandacht voor de planeet, want alle nagelproducten bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Zo soigneer je jouw handen met het beste wat de aarde te bieden heeft. Veilig, vegan én volledig dierproefvrij. Een gezonde boost voor sterke nagels! 

Studio 156 is hét nagelsalon in Hasselt om je nagels te laten doen. Wij maken van jouw handen een visitekaartje om te showen!

TIP: Combineer je bezoek aan onze nagelstudio gerust met een kappersbeurt, voor of na je behandeling. Laat je je haar kleuren? Perfect, want terwijl de producten inwerken, ontfermen we ons over jouw nagels. Een heerlijke portie me-time!

Op zoek naar een nagelstyliste? Gelnagels laten zetten?

Maak een afspraak

VEGAN NAIL BAR

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x